logo.png

Yli 30 vuoden kokemuksella

Videomakers Oy on luova tuotantoyhtiö, jolla on yli 30 vuoden kokemus liikkuvan kuvan lumovoimasta. Olemme erikoistuneet laadukkaaseen video-, mainos- ja TV-tuotantoon.  Pääkonttorimme ja 900 neliön loft-studiomme sijaitsevat Lahdessa. Uskomme laatuun ja ketterään, kustannustehokkaaseen tekemiseen. Ihmisiin ja ideoihin. Sillä ilman niitä ei synny vaikuttavaa vaikuttamista.

Kanssamme kaikki käy

Tuotantotalostamme saat kaiken yhdestä paikasta palvelukonseptimme mukaisesti. Koko tuotantoprosessin käsikirjoituksesta valmiiksi esitykseksi. Sujuvasti ja suoraviivaisesti. Ammatti-ihmiset, tekniikan, studiot, esiintyjät, spiikkerit, stylistit, lokaatiot, jne. Mahdottomia emme lupaa. Pieniä ihmeitä sen sijaan teemme työksemme. Päivittäin.

Kurkista Loft-studiollemme

Image title

Palkittu

Paras kiitos työstä on aina tyytyväinen asiakas. Olemme saaneet vastaanottaa työstämme ilolla ja nöyränä myös tunnustuksia:

  • Valtion laatupalkinto
  • Tampereen kansainvälisten filmifestivaalien pääpalkinto kotimaan sarjassa
  • lukuisia Parhaan TV-mainoselokuvan palkintoja
  • Kymi Osakeyhtiön 100-vuotissäätiön erikoistunnustus
  • Maakunnallinen Yrittäjä palkinto

Filosofiaa

Olemme Tekijöitä nimemme mukaisesti. Ja keskittyneet vaikuttavaan vaikuttamiseen. Meillä on tieto, taito, näkemys, kokemus ja luovat ideat. Tehdä työvälineitä, joista on hyötyä. Jotka jäävät mieleen. Houkuttavat. Myyvät. Aivan kuten haluat.

Käsialalla, joka näkyy. Äänellä, joka kuuluu.

Emme pidä kovaa ääntä itsestämme, mutta asiakkaidemme puolesta teemme kaikkemme. Käsialalla, joka näkyy. Äänellä joka kuuluu. Kuulostaa kliseeltä, mutta toimii käytännössä. Toiminta-ajatuksemme on kirkas: Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteensa ja mieluiten ylittämään ne.

Yrityskulttuurimme kiteytyy ajatukseen: Pidämme siitä mitä teemme ja saamme todella tehdä työksemme sitä mistä pidämme.

Ammattilaiset asialla

Hoidamme laadukkaasti tuotantoprosessin kaikki osa-alueet. Ajattelemme, että tuotantoyhtiöllä tulee olla osaaminen, tuotantokalusto ja studiot itsellä. Täysi valmius takaa asiakkaillemme helpoimman ja joustavimman palvelun.

Meille on itsestään selvää työskennellä aina TV-tason huippukalustolla. Ja kaiken keskipisteessä ovat osaavat ihmisemme. Ammattilaiset, jotka huolehtivat palvelukonseptin toteutumisesta ja asiakaspalvelusta sen kaikissa vaiheissa.

Se näkyy myös työn jäljessä.